Coniferenkwekerij Maas

Coniferenkwekerij Maas kweekt zoals u mag verwachten coniferen. Het kweekproces begint met het stekken. Als de stekken beworteld zijn, wordt de conifeer in de grond geplaatst. Het is belangrijk dat dit dezelfde soort grond is als die van de moederplant. Onze coniferenkwekerij kan grote aantallen coniferen kweken. Sommige bedrijven hebben het gehele kweek- en aanplantproces gemechaniseerd, onze coniferenkwekerij kweekt alle coniferen die u kunt kopen nog op de ambachtelijke manier.

Vele soorten coniferen, vooral op een coniferenkwekerij

Er zijn vele soorten, naar schatting wel meer dan 600! Conifeer betekent kegeldrager. Coniferen vormen vaak een mooi geheel in de tuin, zij zorgen vaak voor het kleurcontrast alle vier de seizoenen. Coniferen zijn geschikt voor toepassing in iedere tuin. Coniferen zijn er in allerlei maten, vormen en kleuren; zijn weinig eisend en onderhoudsvriendelijk. U hebt  er vaak vele jaren plezier van. Er is zoals gezegd een grote verscheidenheid in soorten en cultuurvariëteiten en coniferen zijn succesvol te combineren met andere planten. Een coniferenkwekerij kan u adviseren over de mogelijkheden voor uw tuin.

Ruime keus coniferen bij boomkwekerij Maas

Boomkwekerij Maas uit Budel (gelegen op de grens van Brabant en Limburg) heeft  een ruim aanbod aan coniferen. De boomkwekerij is sinds jaar en dag een vertrouwd adres in de regio. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Niet minder belangrijk is het advies dat u als klant meekrijgt. Er wordt ruim de tijd genomen om u uit te leggen hoe u bijvoorbeeld uw coniferen het beste kunt planten of snoeien. Voor vragen over coniferen kunt u contact opnemen middels onderstaand formulier. U bent uiteraard van harte welkom op de coniferenkwekerij in het zuidelijkste puntje van Brabant.

Bekijk ons aanbod op de pagina Coniferen Prijs